luni, 13 ianuarie 2014

Reţetă adaugată de GoodFood Stir-fry cu creveți și ciuperci

Ingrediente 2 linguri ulei de floarea-soarelui 1 legătură de ceapă verde, feliată fin 2 tulpini de țelină Apio 1 cățel de usturoi, zdrobit ½ linguriță amestec de 5 condimente chinezești 1 bucată de ghimbir de 2cm, ras 175g de ciuperci champignon brune, feliate 250g de varză creață, feliată subțire 450g de creveți mari cruzi 4 linguri sos de soia tăieței gata fierți, pentru servit Mod de preparare 1. Încinge uleiul într-o tigaie mare sau într-un wok. Adaugă ceapa verde și țelina Apio, apoi sotează-le timp de câteva minute. Presară usturoiul, amestecul de 5 condimente, ghimbirul și mai lasă 1 minut. Adaugă ciupercile, varza și mai sotează-le 5 minute, până se înmoaie varza. 2. Adaugă creveții și sosul de soia, apoi prăjește totul în continuare, până când creveții devin roz – aproximativ 5 minute. Servește cu tăieței. 3. V.N. per porție: 174 kilocalorii, 23g proteine, 5g carbohidrați, 7g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 4g fibre, 5g zahăr, 2,3g sare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu