luni, 13 ianuarie 2014
Reţetă adaugată de GoodFood Stir-fry cu creveți și ciuperci
Ingrediente
2 linguri ulei de floarea-soarelui
1 legătură de ceapă verde, feliată fin
2 tulpini de țelină Apio
1 cățel de usturoi, zdrobit
½ linguriță amestec de 5 condimente chinezești
1 bucată de ghimbir de 2cm, ras
175g de ciuperci champignon brune, feliate
250g de varză creață, feliată subțire
450g de creveți mari cruzi
4 linguri sos de soia
tăieței gata fierți, pentru servit
Mod de preparare
1. Încinge uleiul într-o tigaie mare sau într-un wok. Adaugă ceapa verde și țelina Apio, apoi sotează-le timp de câteva minute. Presară usturoiul, amestecul de 5 condimente, ghimbirul și mai lasă 1 minut. Adaugă ciupercile, varza și mai sotează-le 5 minute, până se înmoaie varza.
2. Adaugă creveții și sosul de soia, apoi prăjește totul în continuare, până când creveții devin roz – aproximativ 5 minute. Servește cu tăieței.
3. V.N. per porție: 174 kilocalorii, 23g proteine, 5g carbohidrați, 7g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 4g fibre, 5g zahăr, 2,3g sare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu