vineri, 3 ianuarie 2014

Chiftele de peste

ingrediente pentru chiftelele de peste imagine reteta chiftele peste 1 kg peste fara cap o ceapa mare o jumatate de franzela o cana de lapte un ou 4 linguri de faina 4 linguri de ulei o legatura de marar o legatura de patrunjel sare, piper Cum se prepara chiftelele de peste Se curata pestele de aripioare, de cozi si de oase, si se da prin masina de tocat. Se scoate miezul de franzela si se inmoaie in lapte, apoi se stoarce si se da si el prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se amesteca ingredientele, se adauga un ou batut, sare si piper dupa gust, verdeata tocata marunt. Se formeaza cu mana uda, chiftelele, care se dau prin faina si se rumenesc in ulei fierbinte. Chiftelutele de peste se pot face din tot felul de tipuri de peste. Daca mai stiti alte retete pentru chiftelele de peste, va astept cu sugestii. Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu