sâmbătă, 4 ianuarie 2014

File de pastrav cu parmezan la cuptor

ngrediente 2 file-uri de pastrav 1 ceasca de smantana 1/4 ceasca parmezan ras 1 lingura de suc ​​de lamaie 1 lingura ceapa tocata 1/2 lingurita de sare boia de ardei Mod de preparare Fileurile de peste se pun intr-un vas Jena uns cu ulei sau unt. Intr-un castron mic, combinati smantana, parmezan ras, suc de lamaie, ceapa si sare, si se pune peste. Se presara cu boia de ardei. Se coace la foc tare timp de 30min. Philips: functii ce imi par interesante:STEW si RICE/PASTA Mod de servire Se poate servi cu salata sau/si garnitura de cartofi. Cartofii se fierb imprealabil (10min)si apoi se stropesc cu unt sau ulei si se pun si ei la cuptor in acelasi vas in care e pestele sau o alta tava mai mica, astfel incat sa incapa ambele tavi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu