vineri, 3 ianuarie 2014

Peste cu branza

Peste cu branza Categoria Preparate din peste Ingrediente - Peste cu branza Daca va hotarati sa preparati acest fel de mancare, pentru 4 portii aveti nevoie de 600 gr de file de peste, 100 gr de branza (puteti opta la fel de bine si pentru cascaval), 50 gr de unt, 2 linguri de faina, patrunjel verde, sare, piper si cateva migdale. Mod de preparare - Peste cu branza Pestele poate fi pregatit intr-o mie de feluri, insa alaturi de branza sau cascaval acesta primeste o aroma si mai gustoasa. Daca nu ati incercat pana acum aceasta combinatie de peste si branza, va invitam sa o faceti chiar acum. Va propunem o reteta simpla, cu mult mai delicioasa decat retetele de peste regasite in meniurile de specialitate. Peste cu branza: Daca va hotarati sa preparati acest fel de mancare, pentru 4 portii aveti nevoie de 600 gr de file de peste, 100 gr de branza (puteti opta la fel de bine si pentru cascaval), 50 gr de unt, 2 linguri de faina, patrunjel verde, sare, piper si cateva migdale. Fileurile de peste se spala, se tamponeaza usor cu un servetel de hartie pentru a absorbi apa si se condimenteaza cu sare si piper. Dati fileurile de peste prin faina si intr-o tigaie adaugati cam 25 gr de unt. Prajiti pe o parte si pe alta fileurile de peste. Dupa ce acestea s-au rumenit putin, asezati fileurile de peste intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu unt. Radeti deasupra putina branza sau cascaval si migdalele date prin masina. Adaugati si putin unt, dupa care introduceti la cuptor peste 20-25 de minute. Cand deasupra s-a format o crusta aurie, atunci inseamna ca puteti scoate compozitia de cuptor. Presarati deasupra putin patrunjel proaspat tocat si serviti pestele cu branza alaturi de o portie de cartofi natur. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu