vineri, 3 ianuarie 2014

crap umplut

Ingrediente peşte umplut la cuptor - crap umplut 1,5 kg crap 10 linguri suc de rosii 100 ml ulei 1 kg cartofi 200 g ciuperci tocate din conserva cateva buchetele de brocolli 1 tulpina de telina 2 cepe de marime medie 150 ml vin 1 ardei kapia sau ardei gras verde sare piper cimbru 2 lamaii Mod de preparare peşte umplut la cuptor - crap umplut Curatam pestele si il saram, il crestam, apoi il calim putin in ulei. Il scoatem din tigaie si prajim in acelasi ulei pe rand ciupercile, brocolli, cartofii, ardeii feliati subtire, tulpina de telina si la sfarsit ceapa tocata marunt. Intr-o tava punem stratul de cartofi, il acoperim cu ceapa calita, apoi punem pestele pe care il umplem cu ciuperci, ardei, telina, cateva felii de lamaie si 2 linguri din ceapa calita. Condimentam cu sare, cimbru si piper dupa gust, stropim totul cu 150 ml vin alb si suc de rosii. In fiecare crestatura facuta pestelui punem felii de lamaie. Dam totul la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu pentru 20 de minute, apoi inca 10-15 minute fara folie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu