duminică, 23 decembrie 2012

Ingrediente

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
  •  

    Mod de preparare reteta Chiftelute de peste

    Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .
    Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului
    Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .
    Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .
    Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins
    Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .
    Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.
    Pofta buna !!!
    Citeste cele mai proaspete retete direct de pe telefonul tau mobil : m.bucataras.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu